LABORATORI D'ANÀLISIS ILERSAPILERSAP és un laboratori agroalimentari ubicat en la ciutat de Lleida. (www.ilersap.com)

Fruit d’un projecte de recerca realitzat en col·laboració amb la Universitat de Lleida durant tres anys, el laboratori ILERSAP va desenvolupar una línea d’assessorament agrari mitjançant les anàlisis de sòls, fulles, fruites, aigües de reg i esmenes orgàniques orientades a la millora de la gestió dels fertilitzants, esmenes orgàniques i millora de la qualitat de la fruita en camp.


ILERSAP ofereix a tots els seus clients un suport de recolzament tècnic per l’interpretació dels resultats analítics.


ILERSAP està equipat amb instrumental d'última generació, que permet augmentar la fiabilitat i precisió analítica. Aquest equipament, i, l'alta qualificació del personal de laboratori han permès l'obtenció de molts casos d'èxit en la diagnosi de problemes en cultius.

Ilersap és un dels laboratoris de més precisió de tot l'Estat segons les proves de comparació realitzades l'últim any entre els principals laboratoris homologats. En analítiques foliars ha quedat en segona posició entre més de 20 laboratoris participants. La precisió analítica és necessària alhora de poder establir ratis entre nutrients per millorar la diagnosi. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada